Dojazd do Świnoujścia??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MACIEJ_K
    Classic
    • 2012
    • 4

Dojazd do Świnoujścia??

ale wtedy nie poprawia błędów :lol:
    Pozdrawiam,
    Maciej K
  • Andik77
    Classic
    • 2011
    • 38

Dojazd do Świnoujścia??

Koledzy wybieram się w sobotę(20.06) do Świnoujścia i nie wiem jak jechać,bo podobno duże kolejki są do promów (tzw:Karsiborów).Muszę dojechać do części uzdrowiskowej,więc aby od strony Polski dojechać,to tym promem trzeba się przeprawić.Myślę,że chyba lepiej koło Szczecina uderzyć na Niemcy i od Niemiec dojechać do Świnoujścia? Jak to tam teraz wygląda i co myślicie,bo ja tam ostatnio byłem z 10 lat temu i też były kolejki,ale nie jakieś kosmiczne,a teraz słyszałem,ze i ponad 2 godziny trzeba czekać!

Komentarz

• tomek.wlkp
      Ambiente
      • 2014
      • 132
      • Octavia II (1Z3)
      • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

No bez przesady. Byłem w weekend 19 kwietnia, fakt przed sezonem, ale żadnej kolejki, z trasy prosto na prom. Dwa promy kursują non stop.
      Czarna Diablica

Komentarz

• bzyq_74
        RS
        • 2008
        • 3467
        • Volkswagen
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
        • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

tomek.wlkp, 20 .06 to już początek sezonu.
        2x jechałem do Pobierowa ~20 czerwca (sobota) 2/3 lata temu i A6 / DK3 pod Goleszowem była zapchana - Szczecin jechał na weekend reszta zaczynała wakacje.
        MARCIN
        Mój szkodnik

Komentarz

• hubert78
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1576

Zamieszczone przez bzyq_74
          2x jechałem do Pobierowa ~20 czerwca (sobota) 2/3 lata temu i A6 / DK3 pod Goleszowem była zapchana - Szczecin jechał na weekend reszta zaczynała wakacje.
          pod GOLENIOWEM :szeroki_usmiech

Jedź przez Niemcy, tym bardziej że będzie to sobota (no chyba że bedzie padać to normalnie)
          W Niemczech za granicą zjeżdzasz na A20 na rostock , zjeżdżasz Pasewalk i 109 na północ lub wbij w nawigację najszybszą trasę wtedy zjedziesz póxniej na (nie pamietam na jaką miejsciowść ) i prosto do swineemunde

Acha , jakbyś jechał przez Polskę to jak nie będzie korków to uważaj bo za Goleniowem jak się kończy ekspresówka i zaczyna DK jest odcinkowy pomiar prędkości na takiej długiej prostej

Komentarz

Pracuję...