ale wtedy nie poprawia błędów :lol:
Dojazd do Świnoujścia??
Zwiń
X
-
Dojazd do Świnoujścia??
Koledzy wybieram się w sobotę(20.06) do Świnoujścia i nie wiem jak jechać,bo podobno duże kolejki są do promów (tzw:Karsiborów).Muszę dojechać do części uzdrowiskowej,więc aby od strony Polski dojechać,to tym promem trzeba się przeprawić.Myślę,że chyba lepiej koło Szczecina uderzyć na Niemcy i od Niemiec dojechać do Świnoujścia? Jak to tam teraz wygląda i co myślicie,bo ja tam ostatnio byłem z 10 lat temu i też były kolejki,ale nie jakieś kosmiczne,a teraz słyszałem,ze i ponad 2 godziny trzeba czekać!
-
-
Zamieszczone przez bzyq_742x jechałem do Pobierowa ~20 czerwca (sobota) 2/3 lata temu i A6 / DK3 pod Goleszowem była zapchana - Szczecin jechał na weekend reszta zaczynała wakacje.
Jedź przez Niemcy, tym bardziej że będzie to sobota (no chyba że bedzie padać to normalnie)
W Niemczech za granicą zjeżdzasz na A20 na rostock , zjeżdżasz Pasewalk i 109 na północ lub wbij w nawigację najszybszą trasę wtedy zjedziesz póxniej na (nie pamietam na jaką miejsciowść ) i prosto do swineemunde
Acha , jakbyś jechał przez Polskę to jak nie będzie korków to uważaj bo za Goleniowem jak się kończy ekspresówka i zaczyna DK jest odcinkowy pomiar prędkości na takiej długiej prostej
Komentarz
-
Komentarz